НАЛАШТОВУЄМО ТРИВОГУ ПО ОБЛИЧЧЮ ПРИ ВИЯВЛЕННІ

Відеоаналітика – це програмний алгоритм, який дозволяє швидко та якісно обробляти відеодані та звільняти оператора від рутинної роботи, що слідкує за великою кількістю камер за виявлення порушень.

Відеоаналітика – це програмний алгоритм, який дозволяє швидко та якісно обробляти відеодані та звільняти оператора від рутинної роботи, що слідкує за великою кількістю камер за виявлення порушень.
Система інтелектуального відеоаналізу, детекція та виявлення прав дозволить підвищити ефективність вашої системи відеоспостереження у пошу. Завдяки цій системі можна швидко відшукати злоумисника, гнучко налаштувати контроль доступу відвідувачів згідно режиму об’єкта, обмежити контроль доступу та реагувати на різні ситуації.

В інших випадках технологічне розпізнавання осіб може застосовуватися в комерційному секторі для підвищення якості обслуговування клієнтів та для захисту від порушень порядку. Наприклад, технологія розпізнавання особи допомагає співробітникам банківських установ залучити розпізнавання, виявлення важливих клієнтів, яких потрібно обслуговувати в першу чергу. Під час відвідування такої клієнтської камери фіксується його зображення, оновляється знімок із базовими даними та повідомляється про співробітників. Самому відвідувачу буде приємно, коли співробітник замість питань про особистость гостя відразу ж назове його по імені. Завдяки цьому клієнт не звернеться в інший банк, тому що буде знати, що саме тут він будеотримувати  належну увагу та якісний сервіс.

Дуже часто в магазинах і супермаркетах відбуваются крадіжки товарів. Якщо грабіжника не впіймали на гарячому, але камера відеоспостереження змогла зафіксувати знімок обличчя, у майбутньому ця людина не зможе здійснити повторну крадіжку, і  буде занесено в чорний список небажаних відвідувачів. При цьому він навіть не сможе зайти в магазин, так як система безпеки при появленні цієї людини в кадрі може входити в трек і впевнено охороняти потенційну загрозу.

Можливо з допомогою цієї технології організувати автоматизовану систему фейс-контролю для забезпечення більш комфортних умов роботи охоронців різних технічних засобів або використовувати цю технологію для обмеження доступу сторонніх осіб на режимний об’єкт. Це також можливо залучить завдяки інтеграції систем розпізнавання особи з системою контролю доступу.